El ple municipal extraordinari celebrat el dijous 25 de maig a Valls ha aprovat la modificació del POUM per Ca Padró i aprova el conveni amb l’Incasòl per a la creació d’habitatge.

PUBLICITAT

Per un costat, la modificació del POUM era necessària per portar endavant la rehabilitació de Ca Padró, on s’instal·larà en un futur l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. Les finques del carrer Peixateria 3, 5 i 7 passen a formar part de l’equipament, mentre que el carrer Forn Nou 7, 9 i 11 passen a ser espai lliure. La moció ha rebut el suport unànime del consistori.

Per un altre costat, també s’ha aprovat el conveni amb l’Incasòl per impulsar nous habitatges públics i l’equipament del Centre Cívic del Barri Antic i la creació d’una nova plaça a prop dels carrers de Sant Antoni i Santa Úrsula i una altra en el solar al costat de les places de l’Oli i de les Escudelles. L’acord també contempla la promoció de blocs d’habitatge que acolliran una trentena de pisos, alguns de lloguer i protecció oficial. Aquest punt de l’ordre del dia ha tirat endavant amb 12 vots a favor dels dos partits en el govern, 4 en contra de PSC i Ciutadans i les 3 abstencions de la CUP.

PUBLICITAT