Foto: Guillem Pasano

La UE Valls diu adeu a la temporada aquest cap de setmana. Ho farà a casa, al Vilar, i amb un derbi davant el Cambrils Unió, el cuer de la categoria. Els de l’Alt Camp mantenen viu el somni de poder jugar la Copa del Rei la temporada vinent, tot i que són conscients que és una fita realment complicada.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Els vallencs han de ser el millor segon classificat de la 1a Catalana per aconseguir-ho. Sumen 57 punts, mentre que el Rubí, segon del grup 2, en té 60. Els barcelonins en tindrien prou sumant un sol punt a casa davant l’Unificació Llefià. El Valls, en canvi, necessita que el Rubí perdi i ser capaç de guanyar al Cambrils per igualar els 60 punts. A més, haurà de retallar una diferència de, com a màxim, quatre gols respecte als del grup 2. És a dir, caldria una golejada al Vilar. Condicions realment complicades, però mai és impossible.

El tècnic, Manel Cazorla, té clar que la temporada ja és més que positiva, però assegura que l’equip no vol renunciar a res.

Ambdós partits, tant el del Valls com el del Rubí, es jugaran aquest dissabte a partir de les 17h. El derbi entre UE Valls i Cambrils Unió al Vilar podrà seguir-se en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT