El Centre Cultural Municipal es convertia en l’escenari aquest dissabte de la 40a edició de la Nit de Premis en què es va distingir i premiar l’esforç, la perseverança, la trajectòria i l’èxit de diferents vallenques i vallencs, així com empreses arrelades a la ciutat.

PUBLICITAT

Entre els 23 premis que es van atorgar, hi va haver la proclamació de Rafael Castells i París, secretari general honorífic de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, per la seva trajectòria i treball arrelat a la ciutat.

Coincidint amb el 40è aniversari de la Nit de Premis, el president de la Fundació Ciutat de Valls, Jordi París, destaca que és un esdeveniment per reconèixer les persones i entitats que treballen pel bé de la ciutat.

La Nit de Premis 2023 va estar presidida per l’alcaldessa en funcions, Dolors Farré; i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent. Com a novetats d’enguany, es tornava a fer el sopar de gala i la retransmissió televisiva a través de TAC-12.

PUBLICITAT