La Colla Vella dels Xiquets de Valls segueix preparant-se per arribar en plena forma a la festa major de Sant Joan. Dissabte a la tarda, els del Portal Nou sumaven novetats a la diada del local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

PUBLICITAT

A la primera ronda, descarregaven el quart 4de8 amb el pilar de l’any, castell que tenen moltes esperances d’apujar un pis més el proper 24 de juny a la plaça del Blat. Seguidament, arribava el primer 5de8 de l’any, el 3de8 i el tercer pilar de 7 amb folre.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau aprofitava per estrenar el 5de7, castell que acompanyaven del 4de7 amb el pilar i el 3de7.

Els Xiquets de Reus sortien del barri tarragoní amb el 2de7, el 3de8 després d’un intent desmuntat i el 4de7.

El proper compromís de la Colla Vella serà dissabte, a les 18 hores, a l’Arboç, al costat dels Minyons locals, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova.

PUBLICITAT