L’últim ple ordinari de l’Ajuntament de Valls, celebrat el passat divendres 2 de juny, servia de comiat per una desena de regidors i regidores que continuaran a partir del 17 de juny, data de constitució dels nous ajuntaments.

PUBLICITAT

Bàrbara Flores i Manel Odina de Junts; Jordi Cartanyà, Núria Gavarró, Òscar Peris i Ramon Font d’ERC-Compromís per Valls; Assumpció Fernández i Albert Soriano del PSC; Ester Huguet i Francesc Xavier Anglès de la CUP; i Cristina Laiz de Ciu  tadans aprofitaven uns minuts per adreçar unes paraules i animar – independentment de les sigles que es defensin – que el nou consistori treballi perquè la ciutat avanci.

La mateixa sessió plenària servia, també, per aprovar el reconeixement extrajudicial 1/2023 i la bonificació del 95% d’ICIO d’obres per rehabilitació de diferents immobles del Barri Vell.

La composició del ple de l’Ajuntament de Valls, que s’aprovarà el proper dissabte 17 de juny, tindrà 9 regidors de Junts per Valls, 5 d’ERC, 4 del PSC, 2 de la CUP i 1 de Vox.

PUBLICITAT