Aquest diumenge 11 de juny, Valls gaudirà de diversos actes amb motiu de la festivitat de Corpus. Un dels plats forts és la processó litúrgica que tornarà a seguir el recorregut habitual.

PUBLICITAT

L’activitat començarà, a les 18 hores, a l’Església Arxiprestal de Sant Joan, amb la solemne Missa Concelebrada. Una hora més tard, arrencarà la processó amb els quatre gegants de la ciutat. Seguirà la creu processional, els cirials, els fidels, les entitats amb banderes corporatives, les nenes i els nens de la primera comunió, l’àliga al so de la cobla dels ministrers Bufalodre, i presidida pel Santíssim Sagrament sota tàlem.

L’itinerari serà església de Sant Joan, plaça de l’Església, plaça del Blat, carrer de la Cort, Peixateria, Sant Antoni, d’en Bosch, Pati, Jaume Huguet, Font de la Manxa, passeig dels Caputxins, amb l’arribada i final a l’església de la Mare de Déu del Lledó.

En el seu pas per la plaça del Pati, tindrà lloc la pregària, la balladeta de l’àliga i els aligons davant el Santíssim Sagrament i la benedicció del Santíssim.

Acabada la processó, els gegants i l’àliga tornaran a la plaça del Blat on efectuaran les darreres balladetes.

El mateix diumenge, des de primera hora del matí, hi haurà la confecció de catifes en alguns carrers i places del recorregut de la processó.

D’altra banda, dissabte 10, a la tarda, els gegants de Valls faran el tomb de vigília de Corpus per diversos carrers i places del centre històric.

PUBLICITAT