Avui destaquem que el projecte Ocell de Foc, promogut per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives s’ha presentat aquest dimarts a les comarques del Tarragonès i l’Alt Camp. L’objectiu és impulsar iniciatives de suport emocional, formatives i laborals per als i les joves, en el marc de l’economia social.  

PUBLICITAT

Ocell de Foc es desplegarà per tot el país, al llarg de dos anys, amb un pressupost de 9,9 milions d’euros, a través d’una xarxa formada per 22 nuclis, la participació de més de 300 entitats i l’objectiu d’atendre a 40.000 joves d’entre 16 i 30 anys amb problemàtiques de salut mental.

A les comarques del Tarragonès i l’Alt Camp, despleguen el programa Ocell de Foc les Fundacions Ginac, Casa Sant Josep, Bonanit i l’Associació Egueiro de Valls, amb l’objectiu d’atendre a un mínim de 2.000 joves al llarg dels dos anys. Per Jaume Vilanova, president d’Eguerio, creu que se’n poden beneficiar gent amb problemes de drogodependència i nouvinguts.

Les pretensions són millorar el benestar emocional i qualitat de vida dels joves, a més d’assolir la seva inserció laboral o la recuperació del seu itinerari formatiu.

PUBLICITAT