La planificació de la temporada 2023-2024 segueix al Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó de la Lliga EBA. Un cop anunciades tres renovacions, l’entitat ha oficialitzat les baixes de dues peces clau: David Loras i Raül Timoner.

PUBLICITAT

Després de dues temporades, David Loras, pivot de 21 anys, ha decidit posar fi a l’etapa al Joana Ballart. En aquesta darrera campanya, ha acumulat 19,6 minuts per partit i ha anotat 6 punts de mitjana.  

Pel que fa Raül Timoner, un dels fitxatges estrella que arribava l’estiu passat procedent de l’Igualada, s’acomiada amb 26 partits al sarró, amb un promig de 27,4 minuts, 8,3 punts i 3,2 assistències. El base, de 26 anys, serà recordat per la parròquia vallenca pel triple de camp a camp que va permetre forçar la pròrroga davant el Barça B en el partit de lliga disputat el passat mes de novembre.

A hores d’ara la direcció esportiva del CB Valls busca reforçar les posicions que han deixat vacants Loras i Timoner. Fins al moment, s’ha aconseguit lligar la continuïtat de Jordi Llagostera, Oriol Besora i Marcus Vinicius Toledo.

PUBLICITAT