Primers moviments a la Unió Esportiva Valls de cara a la temporada 2023-2024 a la Superlliga Catalana. Abans de començar a presentar noves incorporacions, l’entitat blanc-i-vermella ha fet oficial l’adéu del defensa, Xavi Samper.

PUBLICITAT

Samper, de 21 anys, se’n va a la Rapitenca de la 3a RFEF. El jugador del Perelló arribava l’estiu passat al Vilar per reforçar l’eix central i el lateral de la defensa.

En l’única temporada que ha format part del conjunt de la capital de l’Alt Camp, ha estat un dels futbolistes més utilitzats pel tècnic, Manel Cazorla i, fins i tot, ha estat capaç d’anotar gols decisius, com per exemple, el passat 25 de març en la victòria agònica (2-3) al darrer sospir a domicili davant l’Atlètic Sant Just.

Abans de fitxar per l’entitat vallenca, Samper havia lluït les samarretes de l’Ascó, l’Amposta i les categories inferiors del Gimnàstic de Tarragona.

A l’espera que nous reforços, la UE Valls, a falta de la confirmació oficial per part dels ens federatius, ja coneix els 15 rivals que l’acompanyaran a la Superlliga Catalana. Seran el Vic, Figueres, Granollers, Palamós, Lloret, Rubí, Atlètic Lleida, Sabadell B, Guineueta, Horta, Can Vidalet, Europa B, Santboià, Viladecans i Sants.

PUBLICITAT