Com és habitual, quinze dies abans de la festa major de Sant Joan, la Colla Joves Xiquets de Valls organitza la diada del Pati. La cita està prevista aquest dissabte, a les 18 hores; i es comptarà amb els Moixiganguers d’Igualada, els Castellers de Barcelona i els Castellers de la Vila de Gràcia.

PUBLICITAT

El sorteig d’ordre d’actuació, celebrat aquest dimarts al pati del local social, determinava que la Joves sortirà en primera posició. Seguidament, serà el torn de Moixiganguers, Barcelona i Gràcia. El format de la diada serà de 5 rondes.

El cap de colla dels de la camisa vermella, Edu Toda, es planteja repetir el 3de9 amb folre aconseguit diumenge passat a la Selva del Camp i l’estrena del 5de8.

La tripleta de 8 pisos dels d’Igualada, la clàssica de 8 de Barcelona i el 4de8 de Gràcia seran els altres al·licients de la jornada.

Un cop acabats els castells, al mateix Pati, hi haurà un sopar popular i un concert amb els grups El Artriste, Sexenni i DJ Lin.

PUBLICITAT