El Grup de Teatre Principal presenta com a gran novetat d’enguany relacionada amb el Ball de Vells de Valls el ‘Correvells’, en què el ball ocuparà les places i carrers el dissabte 10 de juny per anar obrint boca de cara Sant Joan.

PUBLICITAT

Aquest ball parlat satíric tradicional pretén a través d’uns matrimonis desavinguts, unes autoritats fingides i els dimonis burlescos, fer un repàs de tota l’actualitat local, nacional i mundial amb un to groller i humorístic. La presidenta del Grup del Teatre Principal, Mireia Besora, explica que enguany les eleccions són la temàtica principal.

La cercavila festiva començarà a les 10:50 h des del Teatre Principal recorrerà els diferents establiments vallencs col·laboradors amb la venda de nous ventalls d’aquesta edició i acabarà al voltant de les 14:15 h a la Providència, on es podrà gaudir d’un vermut animat amb música i gresca de les dames i vells.

PUBLICITAT