3.900 alumnes de la demarcació de Tarragona es presenten a les proves d’accés a la universitat (PAU) que tot just han començat, dels quals 321 són alumnes dels instituts de Valls, l’Alt Camp i Montblanc que s’han presentat als instituts Narcís Oller i Jaume Huguet de Valls. Gairebé 42.000 alumnes catalans s’han matriculat enguany a les PAU, un 3% més que fa un any. Segons el Departament d’Universitats, aquesta pujada de matriculats suposa una xifra rècord.

PUBLICITAT

El coordinador de les PAU a la Universitat Rovira i Virgili, Antonio Garcia Español, detalla la quantitat de centres que acullen les proves.

Els alumnes podran fer la preinscripció universitària fins al 30 de juny. A més, el 22 de juny com a màxim els alumnes coneixeran quina és la seva nota de les PAU i el 12 de juliol es farà l’assignació de places universitàries.

PUBLICITAT