El tècnic Juan Carlos Arjona ha signat amb el CB Valls com a segon entrenador del primer equip masculí de lliga EBA, de cara a la temporada 2023-2024. Arjona substituirà a Marc Guasch, que seguirà vinculat al club amb unes altres responsabilitats esportives.

PUBLICITAT

El nou segon de Víctor Neila té una àmplia experiència com a entrenador en gairebé totes les categories, des de preinfantil a sènior. El seu debut com a entrenador va ser el 1996 al Vedruna-Sagrat Cor de Tarragona. En les primeres paraules com a mà dreta de Neila, Arjona s’ha mostrat il·lusionat per aquesta nova etapa.

Es tracta d’un home que coneix perfectament el club de la capital de l’Alt Camp, ja que va ser entrenador des del 2006 fins al 2012 del cadet i del júnior femení, sent, les dues últimes temporades d’aquest període, l’entrenador del primer equip femení vallenc a Copa Catalunya. Va ser el 2012 que va marxar a entrenar diversos equips del TGN Bàsquet, entre els quals, el sènior femení.

Després d’un any sabàtic allunyat de les pistes, Arjona torna a Valls per formar part de l’staff tècnic del club com a segon entrenador del CB Valls Òptiques Teixidó, primer equip masculí que competeix a la quarta categoria del bàsquet espanyol.

PUBLICITAT