El concurs de decoració floral de Valls “El Barri en Flor” ja té guanyadors de la quinzena edició després que el jurat format per l’Ajuntament, l’Agrupació de Confraries i Germandats de Setmana Santa, el Centre de Lectura i l’Oficina de Turisme han deliberat els premis de les sis categories.

PUBLICITAT

L’acte de lliurament de premis s’ha fet aquest dimecres 7 de juny a la sala de plens de l’Ajuntament de Valls.

La categoria de participació individual se l’han endut Maria Àngels Meléndez del carrer Forn Nou, Enric Figueras del carrer Sant Antoni i Júlia Jofré del carrer del Carme. A Jofré també se l’ha reconegut amb el guardó “El Balcó de l’Any”.

A Balcó Creatiu, el primer premi ha estat per Albert Oliva del carrer Sant Antoni. Seguidament, s’ha reconegut Mar Oliva del carrer Sant Pere i Isabel Núñez del carrer Sant Francesc.

Puri Sevillano del carrer Sant Pere, Pol Fortuny del carrer Major i Mireia Aubareda han estat guardonats amb la millor façana guarnida.

Els millors aparadors comercials se’ls han endut Cal Blanco, Bar Bruch i Estanc La Cort, mentre que Calçats i Pells Nardó ha rebut el premi especial a l’ús de material reciclat

Per acabar, Neus Pluvinet del carrer de la Cort, Lluïsa Flavià del Portal Nou i Olivia Martí del carrer Major han estat reconegudes amb el premi Millor carrer o col·lectiu associat.

Enguany, el jurat del Barri en Flor ha tingut en compte la utilització de plantes i flors naturals vives, l’ús de material reciclat, l’originalitat i el disseny de la composició.

PUBLICITAT