Durant tot el cap de setmana, Valls ha gaudit de diversos actes amb motiu de la festivitat de Corpus. Un dels plats forts ha estat la processó litúrgica de diumenge a la tarda.

PUBLICITAT

L’activitat ha començat, a les 18 hores, a l’Església Arxiprestal de Sant Joan, amb la solemne Missa Concelebrada. Una hora més tard, ha arrencat la processó amb els quatre gegants de la ciutat. L’ha seguit la creu processional, els cirials, els fidels, les entitats amb banderes corporatives, les nenes i els nens de la primera comunió, l’àliga al so de la cobla dels ministrers Bufalodre, i presidida pel Santíssim Sagrament sota tàlem.

L’itinerari ha estat des de l’ església de Sant Joan, plaça de l’Església, plaça del Blat, carrer de la Cort, Peixateria, Sant Antoni, d’en Bosch, Pati, Jaume Huguet, Font de la Manxa, passeig dels Caputxins, amb l’arribada i final a l’església de la Mare de Déu del Lledó.

En el seu pas per la plaça del Pati, ha tingut lloc la pregària, la balladeta de l’àliga i els aligons davant el Santíssim Sagrament i la benedicció del Santíssim.

El mateix diumenge, des de primera hora del matí s’han pogut veure les catifes de flors en diferents punts del pas de la processó.

D’altra banda, dissabte, a la tarda, els gegants i els nans de Valls han fet el tomb de vigília de Corpus per diversos carrers i places del centre històric.

PUBLICITAT