La Colla Vella dels Xiquets de Valls ratifica les bones sensacions transmeses des de l’inici de temporada durant la Diada del 21è aniversari dels Minyons de l’Arboç. Aquest dissabte a la plaça de la Vila els rosats van estrenar el 3de9 amb folre, acompanyat del 4 i el 5de8. Finalitzaven l’actuació amb el pilar de 6.

PUBLICITAT

Per altra banda, a plaça els van acompanyar la Jove de Tarragona amb el 4de8, el 3de8 i el 2de7. Les altres dues colles a plaça van tenir més dificultats. Els Bordegassos de Vilanova van descarregar un 5de7 després d’un intent desmuntat i un 4de7 i un 4de7 amb el pilar que van haver de desmuntar també. Per la seva banda, els minyons locals van descarregar el 5de6, el 3de6 amb el pilar i el 4de6 amb el pilar, però van desmuntar els dos intents del 2de6.

Aquest cap de setmana ambdues colles vallenques es queden a casa per assajar de cara la gran cita de Sant Joan.

PUBLICITAT