Avui destaquem que dues setmanes després de les eleccions municipals del 28 de maig, la Candidatura d’Unitat Popular ha fet públic el seu posicionament de cara al ple d’investidura d’aquest dissabte 17 de juny.

PUBLICITAT

Els anticapitalistes assenyalen que el nou consistori presenta una proporció de forces similar a la del 2019 i, per tant, consideren que si es reedita el pacte de Junts i ERC la resta de formacions polítiques amb representació quedaran fora de qualsevol decisió.

Per això, l’alcaldable de la CUP, Pere Vidal, empeny a que es formi un govern en minoria amb la finalitat que es pugui treballar des d’un consens durant els propers quatre anys.

En el mandat 2023-2027, la CUP tindrà dos regidors al ple de l’Ajuntament, un menys que el passat, després d’aconseguir 1.012 vots.

PUBLICITAT