El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó de la Lliga EBA ha anunciat el primer fitxatge de la temporada 2023-2024. Es tracta del pivot Roger Pérez, el qual arriba per reforçar el joc interior de l’equip.

PUBLICITAT

Pérez és un jugador de 26 anys, 2,03 metres d’alçada i ocupa habitualment la posició de pivot. Arriba al Joana Ballart procedent de l’Esparreguera, equip que el curs passat va competir al mateix grup d’EBA que els vallencs.

El nou reforç de l’equip de la capital de l’Alt Camp va començar a jugar a bàsquet a les categories inferiors del Casal Vilafranca i del CB Manresa, arribant el 2014 al CB Sitges, equip on va jugar quatre temporades fins a fitxar, el 2018, pel CB Igualada fins a la temporada 2021-2022.

Va ser en la seva etapa amb el CB Igualada que Roger Pérez va signar els seus millors registres, situant els seus números per damunt de la mitja de la lliga EBA, arribant als 11 punts per partit, superant el 63% d’encert en tirs de dos i signant en la seva primera temporada a Igualada un 85% d’anotació des de la línia de tirs lliures. Ara, Pérez, arriba al CB Valls per intentar sumar el seu talent i la seva fortalesa física al treball d’un equip blanc-i-vermell que, en aquesta primera temporada sota la direcció de Víctor Neila, ha fet un molt bon campionat.

PUBLICITAT