La Unió Esportiva Valls comença a planificar la temporada 2023-2024 a la nova Superlliga Catalana. En primer lloc, la junta directiva ha fet oficial la renovació del tècnic, Manel Cazorla.

PUBLICITAT

Serà la tercera temporada consecutiva de Cazorla a la banqueta blanc-i-vermella. La directiva torna a confiar en el seu lideratge després de signar la millor classificació de la història del club: segon millor segon dels tres grups de 1a Catalana i mantenir el frec a frec amb el FC Reus Reddis fins gairebé el darrer sospir per lluitar per l’ascens a 3a RFEF.

De cara a propera temporada, Cazorla afirma que treballa en una plantilla competitiva per fer un bon paper a la nova categoria que ha impulsat la Federació Catalana de Futbol.

La renovació del tècnic del primer equip de la UE Valls coincideix amb el dia en què la Federació ha confirmat que el seu filial competirà a 3a Catalana després que el curs passat fossin el millor segon a 4a.

PUBLICITAT