Les Nits de Clàssics de Valls clouran aquesta temporada 2022-2023 amb dos concerts. El plat fort serà aquest cap de setmana amb la tercera part del Messies de Händel, dedicada a la Glòria de Déu.

PUBLICITAT

El concert tindrà lloc aquest diumenge 18 de juny, a les 19 hores, a l’Església de Sant Joan. Serà una proposta singular que s’ha obert a la participació de tot aquell cantaire del municipi que vulgui formar-ne part.

El president dels Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp, Roger Padullés, destaca la participació i la bona acollida del públic que ha tingut escenificar el Messies de Händel.

L’altra proposta de les Nits de Clàssics serà dijous 15 de juny, a les 20 hores, al Teatre Principal, amb els The Ministers of Pastime que interpretran “La Cambra de les Meravelles d’Athanasius Kircher”

PUBLICITAT