Protecció Civil ha repetit aquest dimarts amb èxit la prova d’enviament massiu per telèfons mòbil a Terres de l’Ebre, Tarragona i el Penedès amb uns resultats que pugen del 90% de satisfacció a l’enquesta.

PUBLICITAT

El passat 12 d’abril els resultats en aquest territori van situar-se per sota del 40% a causa d’un problema detectat pel departament de protecció civil de l’estat, titulars de l’eina. Els resultats d’aquest dimarts milloren la xifra amb més satisfacció, aconseguida a la Catalunya Central amb més d’un 90% d’usuaris que han rebut el missatge. Aquesta prova ha provocat també una allau de 368 trucades al 112 en els primers vint minuts que ha sonat l’alarma. Marta Cassany, directora de Protecció Civil, dona així per solucionat el problema, i considera que “els no enviaments provenen d’altres factors”.

La prova realitzada aquest dimarts perseguia l’objectiu de posar l’eina a punt, abans de la que se celebrarà a Barcelona i la zona metropolitana, que serà la que implicarà a un nombre més gran de població.

Autor: Álvaro Rodríguez

PUBLICITAT