La festa major de Sant Joan 2023 ha programat per aquest dimarts els primers actes  amb l’espectacle itinerant, el pregó de l’atleta local, Marta Galimany, i la revetlla a la plaça de l’Oli com a plats forts.

PUBLICITAT

El pregó de Marta Galimany tindrà lloc, a les vuit del vespre, al balcó de l’Ajuntament de Valls. Un acte conduit per l’actor Pau Ferran, el qual tindrà la col·laboració de la pirotècnica Estalella amb el primer esclat aeri i la petada de globus.

Una hora abans, hi haurà la prèvia al pregó amb un espectacle itinerant a càrrec de la companyia Todozancos. A la mateixa hora, a la plaça de les Garrofes, s’ha previst la degustació del boladís, la beguda oficial de la festa

Com a culminació de la jornada, a les onze de la nit, a la plaça de l’Oli, es farà la revetlla amb Les Que Faltaband.

La festa major de Sant Joan a Valls es perllongarà fins el proper diumenge 25 de juny.

PUBLICITAT