El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó fa oficial el fitxatge del base Gonzalo Baltà provinent del CB Salou. El jugador ha disputat les darreres quatre temporades al conjunt salouenc, competint el darrer any a la LEB Plata amb l’equip de la Costa Daurada.

PUBLICITAT

En la darrera temporada, Baltà va anar de menys a més a la categoria de plata amb un encert del 57,6% per cent des de la línia de dos punts. Gonzalo Baltà també és un jugador molt polivalent que aporta velocitat i desequilibri ofensiu i que suma també des de la línia de 6,75 on va promitjar a Liga EBA un 38,5% d’encert.

El nou jugador de l’equip dirigit per Víctor Neila té 27 anys i també sap organitzar i interpretar molt bé les jugades, tant ofensives com defensives. Des del club vallenc esperen que la seva experiència aporti a l’equip i que continuï demostrant el seu talent, esperant així que es converteixi en una de les peces més importants de l’equip.

PUBLICITAT