Treball intens aquests dies als despatxos de la direcció esportiva de la Unió Esportiva Valls  per confeccionar les plantilles del primer equip a la Superlliga Catalana i del filial a 3a Catalana de cara a la temporada 2023-2024.

PUBLICITAT

A l’equip B, recentment ascendit a 3a Catalana, hi haurà canvi a la banqueta amb l’arribada d’Enric Gilabert. Gilabert, que ja va entrenar al primer equip fa nou anys, ha entomat la responsabilitat de dissenyar una plantilla competitiva per mantenir-lo en la quarta categoria del futbol català.

Pel que fa al primer equip de Manel Cazorla s’ha confirmat el retorn del migcampista Marc Guasch i les renovacions dels defenses Èric Martí i Arnau Miró. En l’apartat de baixes, Xavi Samper, Jordi Aumatell, Aitor Serrano, Hugo Gómez i Carles Roura “Kako” han decidit canviar d’aires.

PUBLICITAT