Repassem el programa d’actes de la festa major de Sant Joan d’aquest dimecres 21 de juny.

PUBLICITAT

DIMECRES 21 DE JUNY

Circ social amb Martini&Manzani

11 h.

Circ de Valls, c. Montserrat, al costat de La Circoteca – zona Portal Nou.

Què passaria després d’una catàstrofe humanitària mundial? Diuen que, possiblement, només sobreviurien rates i ratolins. En aquesta aventura circense, dos passatgers descobreixen com crear un nou món.

Entrada exclusiva per als usuaris de la residències Alba i Montserrat Cuadrada.

Organitza: La Circoteca – El Circ de Valls.

Cercavila de l’os

17.00 h.

Casa de la Festa a plaça del Blat

Acompanyat pels grallers de la UAF.

El xumet de l’os

17.30 h.

Pl. Blat.

Els més petits creixen. Durant l’any, aquells que han deixat de fer servir xumet, el lliuraran a un dels elements del seguici més bestial. Un obsequi endolcirà el moment. En finalitzar, l’os, engalanat amb els nous xumets, s’obrirà pas amb els grallers de la UAF fins al Pati per continuar amb la Festa Major.

Organitza: UAF.

Rocket Carnival Clownz

19 h.

El Pati.

El vallencs circenses Cia. Passabarret ofereixen la seva darrera proposta per a tots els públics.

Diu la llegenda que, a finals dels anys seixanta, Jimi Hendrix conegué una troupe de pallassos al Preston Circus de Liverpool que li van canviar la vida. No només li van regalar una de les seves icòniques jaquetes, sinó que li van fer descobrir una nova manera d’entendre l’escenari. Delirants, llegendaris, irrepetibles, incorregibles: un homenatge als Rocket Carnival Clownz, els pallassos que haurien pogut distorsionar el rumb de la història del rock’n’roll.

Un quartet de pallassos estripats i sense concessions, amb música en directe i bogeries inexplicables, al més pur estil de la factoria passabarretiana.

Inauguració de l’exposició ‘Mercè Modol, setanta anys de pràctica artística’

19 h.

Sala Sant Roc

Concert de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard

19.30 h.

Pl. Oli.

L’alumnat d’aquest centre educatiu i artístic vallenc presenta el repertori treballat durant el curs en la seva cita anual a la plaça, i en el Dia Europeu de la Música.

Momentum, amb Jordi Caps

20 h.

Centre Cultural.

Momentum és un espectacle per a tota la família que farà viatjar l’espectador per totes les vessants de la màgia. Desgranarà les grans il·lusions, la comicitat, la manipulació màgica, l’emoció del risc extrem, però també la màgia que hi ha a les coses més senzilles de la vida.

Momentum no és només un espectacle de màgia, és un passeig per un món extraordinari, una experiència única, plena de diversió, sensibilitat, sorpresa, ritme i emoció.

Amb els il·lusionistes: Charlie Mag, Jordi Caps, Raúl Black, Edgard i Sebastián Dethise.

Reserva d’entrades a https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentdevalls

Correfoc infantil

21 h.

Des del Pati.

Els petits diables escamparan el seu foc pel centre històric. Amb el drac petit, el ball de diables petit de Valls i les colles convidades Griu petit de Tarragona i Ball de diables infantil de la Canonja

Itinerari: carrers d’en Bosch, Sant Antoni, Sant Sebastià, Santa Úrsula, pl. Escudelles, Santa Margarida, Carnisseria, Major i pl. Blat.

Concert amb Maria Jaume

23 h.

Pl. Oli.

PUBLICITAT