Els apassionats a la màgia tenen una cita aquest dimecres, a les vuit del vespre, al Centre Cultural Municipal, per veure Momentum, un espectacle per a tota la família amb Jordi Caps, guanyador del concurs televisiu Got Talent.

PUBLICITAT

Caps i el seu equip plantegen descobrir les grans il·lusions, la comicitat, la manipulació màgica, l’emoció del risc extrem, però també la màgia que hi ha a les coses més senzilles de la nostra vida.

Momentum no és només un espectacle de màgia. És un passeig per un món extraordinari, una experiència única, plena de diversió, sensibilitat, sorpresa, ritme i emoció.

D’una durada de 80 minuts, Caps està acompanyat dels il·lusionistes Charilie Mag, Raúl Black, Edgard i Sebastián Dethise. L’espectacle està engloblat dins dels actes de la Festa Major de Sant Joan 2023.

PUBLICITAT