Valls dona el tret de sortida oficialment a la Festa Major de Sant Joan amb el pregó que va viure la plaça del Blat el dimarts 20 de juny al vespre. Aquest va anar a càrrec de l’atleta vallenca, Marta Galimany.

PUBLICITAT

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Laia Castells, destaca la important feina que hi ha hagut darrere l’organització de la festa major i que ara “és moment de gaudir”. A més, assenyala que han volgut aprofitar per fer un reconeixement al talent vallenc que està triomfant arreu del país i el món.

A més, com a novetat Castells també explica que han donat més presència a elements com els balls parlats que actuaran durant tota una tarda a diverses places de la ciutat o que el Gegantó Lladrefaves lluirà la seva nova vestimenta amb motiu del seu pròxim nomenament com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

PUBLICITAT