L’Ajuntament de Valls ha convocat per aquest dijous 22 de juny, a un quart de sis de la tarda, una sessió plenària extraordinària i urgent per aprovar, entre d’altres punts, el nou cartipàs municipal del mandat 2023-2027.

PUBLICITAT

El ple preveu constituir els grups municipals i designar-ne els seu portaveus. En segon lloc, es delegaran les competències de la Junta de Govern Local. Com a tercer punt de l’ordre del dia s’establiran les dedicacions, retribucions i indemnitzacions dels electes i dels grups municipals. També es sotmetrà a votació la periodicitat de les sessions del Ple, Junta de Govern Local i Junta de Portaveus.

Finalment, hi haurà l’aprovació inicial de la modificació del Reglament Orgànic Municipal.

Recordem que el nou equip de govern de l’Ajuntament de Valls estarà format pels nou regidors de Junts per Valls i els cinc d’ERC. Els quatre representants del PSC, els dos de la CUP i l’únic de Vox estaran a l’oposició.

PUBLICITAT