Font: ACN

El duet vallenc Figa Flawas i el líder dels Pets, Lluís Gavaldà, estrenen la cançó ‘Xalalà’, una col·laboració que combina la nova escena urbana catalana i el pop-rock del cantant amb 40 anys de trajectòria. La peça, composta i produïda pels Figa Flawas, parla de la celebració de la vida en comunitat i intenta recuperar una expressió típica del tarragonès que “pràcticament ha caigut en desús”, la de ‘xalar’.

Font: ACN
PUBLICITAT

‘Xalalà’ s’acompanya d’un videoclip de Liam D protagonitzat pels Figa Flawas i Lluís Gavaldà. La cançó narra com un missatger en forma de cotxe teledirigit irromp en la vida de diversos grups de persones per fer arribar una carta al seu destinatari. L’escena final reuneix els personatges al voltant d’una taula, menjant i bevent, reforçant el concepte de la cançó, que intenta mostrar com formant part de comunitats la societat s’enforteix.

Els Figa Flawas faran una trentena des d’ara fins al setembre que els portarà a recórrer els principals escenaris i places de Catalunya. Estaran presents a Valls, Tarragona, Palafrugell, Sitges, Igualada, Mataró, Badalona o Vilanova i la Geltrú i a festivals com l’Acampada Jove, Strenes, Microfusa, Clotilde o Festiuet.

Autora: Laura Navarro

PUBLICITAT