Foto: Jonay González

Òscar Ngomo torna al CB Valls per defensar els colors de l’equip de l’Alt Camp. El club vallenc ha tancat el fitxatge del jugador internacional de Guinea Equatorial i amb passat als tres primers equips de bàsquet de la demarcació en l’actualitat, tant CBT com CB Salou. 

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

L’ala pivot de 2,01m d’alçada va jugar a les categories inferiors del CB Valls, va fer el salt a la LEB Or la temporada 2009/2010, va passar pel Vila-seca a Liga EBA i va debutar a LEB Plata amb el CBT. Després va tornar al club vallenc durant tres temporades per canviar l’Alt Camp per la Costa Daurada i disputar tres temporades al CB Salou, incloent-hi la passada campanya a LEB Plata. 

Amb experiència a LEB Plata torna a Valls per sumar-se al projecte de Víctor Neila, aportant un plus d’experiència, fortalesa física i talent al joc interior de l’equip. El retorn de Ngomo és molt celebrat per l’equip vallenc, ja que sempre se l’ha considerat un jugador de la casa que, a més, és molt estimat per l’afició blanc-i-vermella.

PUBLICITAT