Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 19 anys per un delicte d’agressió sexual a una noia de Valls durant un concert de la festa major de Sant Joan.

PUBLICITAT

Els fets van succeir la matinada de divendres, a l’aparcament de l’Hort del Carme, espai on es desenvolupaven els concerts de la festa major de Sant Joan.

Quan passaven pocs minuts de dos quarts de quatre de la matinada, una noia, menor d’edat, es va dirigir a un vigilant de seguretat que vetllava pel bon funcionament del concerts per denunciar una agressió sexual. A partir d’aquí, la mateixa noia va identificar el presumpte agressor que fou retingut fins a l’arribada dels Mossos d’Esquadra.

Després de ser detingut, el presumpte agressor, de 19 anys, que ha negat els fets, quedava en llibertat amb càrrecs. Les primeres investigacions, segons el Caso, no consten que l’acusat exercís violència contra la presumpta víctima i tampoc que hi hagués penetració.

PUBLICITAT