El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó ha tancat el fitxatge de Francesc “Sisco” Moreno de cara a la temporada 2023-2024 a la Lliga EBA i fa més gran el nou projecte de Víctor Neila.

PUBLICITAT

El seu últim equip ha estat el Club Bàsquet Tarragona, i ara arriba al club de la capital de l’Alt Camp per sumar-se al projecte del tècnic, Víctor Neila.

Moreno és un aler de 25 anys i 1,97 metres d’alçada, amb experiència a EBA i LEB Plata. Format al Reus Ploms, on va començar a jugar des de categoria mini fins a infantil, va arribar al Club Bàsquet Tarragona quan era cadet. Ja com a jugador sènior va fitxar pel Club Bàsquet Salou, on va jugar tres temporades i el primer tram de la 2022-2023 a LEB Plata, mentre que al segon tram va tornar al CBT.

El jugador, nascut a Reus, arriba al club blanc-i-vermell per ajudar en el joc exterior, donant solidesa a l’equip amb la seva fortalesa física i velocitat. També té un plus de qualitat amb el seu tir, la seva capacitat de trobar espais i línies de passada.

Fins al moment, a més del fitxatge de Sisco Moreno,  el CB Valls s’ha reforçat amb Òscar Ngomo, Gonzalo Baltà i Roger Pérez.

PUBLICITAT