L’incendi que ha cremat al Pont d’Armentera, a la comarca de l’Alt Camp, des d’aquest dilluns al migdia ha estat donat estabilitzat pels Bombers cap a tres quarts de sis de la tarda.

PUBLICITAT

Fins a 53 dotacions del cos d’emergències,  12 de les quals aèries han treballat per apagar el foc.

De bon principi els Bombers explicaven que hi havia un nucli urbà a uns 400 metres del flanc esquerre de l’incendi, encara que no ha afectat perquè el foc es propagava en sentit contrari. No hi hagut ordre de confinament. Posteriorment s’ha informat que el cap de l’incendi havia topat amb uns camps de conreu. En un principi s’havia dit que el foc havia començat en uns terrenys agrícoles, però després s’ha constatat que ha propagat bàsicament en zona forestal.

Durant la nit una desena de dotacions han estat revisant tota la superfície afectada amb el remull de les fumeroles i els punts calents.

Segons dades provisionals, l’incendi ha afectat una superfície de 22,61 hectàrees de terreny forestal. Els primers indicis apunten a una línia elèctrica com hipòtesi principal de la causa, ja que minuts abans de declarar-se, el municipi s’ha quedat sense subministrament elèctric.

PUBLICITAT