La regidoria d’Acció Cívica i Joventut organitza la desena edició de l’Estiu Actiu, el programa d’activitats que es desplegarà entre el 3 i el 21 de juliol a Valls. 

PUBLICITAT

Al llarg d’aquests 10 anys, des del Centre Cívic s’han impulsat i organitzat centenars d’activitats per a tots els públics: des dels més petits fins als més grans. Amb aquesta iniciativa es vol donar continuïtat al cicle lúdicofestiu de la ciutat, i potenciar les activitats comunitàries durant l’estiu en diversos espais de la ciutat.

El tret de sortida d’aquesta edició anirà a càrrec de la companyia Xip-Xap amb un concert inaugural i familiar el dia 3 de juliol al Pati.

L’Estiu Actiu d’aquest 2023 compta amb un total de 27 propostes dividides en diferents categories: espectacles i activitats infantils i familiars, càpsules formatives pinzellades tecnològiques i digitals, Descobrim Valls , Viu l’estiu al carrer! i finalment Cuinem!.

Per altra banda, la regidoria enguany, per primera vegada, també ha realitzat una programació específica per joves (Estiu Actiu Jove), que es durà a terme majoritàriament al nou Espai Jove. 

PUBLICITAT