La Unió Esportiva Valls segueix treballant en la confecció de la plantilla 2023-2024 a la Lliga Elit, nova competició que ha impulsat enguany la Federació Catalana de Futbol. De moment, el conjunt de la capital de l’Alt Camp ha confirmat les incorporacions de Marc Guasch i Ramon Nicolau.

PUBLICITAT

Guasch, nascut a Valls el 1999, afronta la seva segona etapa al Vilar després d’una aventura d’un any a l’estranger. En la seva primera experiència a l’entitat blanc-i-vermella, entre 2018 i 2021, el migcampista va tenir una participació destacada a 3a Divisió, 1a Catalana i 2a Catalana amb un total de 87 partits disputats.

Pel que fa Ramon Nicolau, migcampista de Constantí nascut el 1997, arriba a Valls procedent de l’Atlètic Lleida, club que ha militat en les dues darreres temporades i on ha jugat 40 partits.

En el capítol de renovacions, la UE Valls ha confirmat fins al moment la continuïtat d’Òscar Torre, Gerard Batista “Bati”, José Luis Ruis, Hèctor Parrón, Èric Martí i Arnau Miró. D’altra banda, s’han desvinculat de la plantilla  Xavi Samper, Aitor Serrano, Carles Roura “Kako”, Jordi Aumatell i Hugo Gómez.

PUBLICITAT