El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó s’ha assegurat la continuïtat de Jordi Barberà de cara a la temporada 2023-2024 a la Lliga EBA.

PUBLICITAT

L’aler de 27 de anys, natural de Masdenverge, fa 2,03 metres d’alçada. Va arribar a la capital de l’Alt Camp la temporada 2018-2019 i la següent va fitxar pel Club Bàsquet Tarragona on s’hi va estar fins al 2022.  L’estiu passat afrontava la segona etapa al Joana Ballart com una de les peces clau del nou projecte del tècnic Víctor Neila.

Barberà és un jugador amb molt bona visió de joc i molt efectiu des del tir exterior, en aquest cas, amb una efectivitat del 86,70 %.

Aquesta renovació se suma a les d’Oriol Besora, Jordi Llagostera, Marcus Vinicius Toledo, Guillem Fàbregas i Oriol Mateu per afrontar una nova aventura ambiciosa a la quarta categoria del bàsquet espanyol.

PUBLICITAT