El Patronat Municipal d’Esports va donar el tret de sortida, el passat dimarts 27 de juny, a les activitats esportives per aquest estiu. Durant aquesta primera setmana hi han participat més de 100 infants i joves d’entre els 4 i els 18 anys a activitats com el Mini, l’Esportiueig i el Campus de Natació. Actualment hi ha més de 800 inscripcions als diferents torns que es proposen fins al finals de juliol.

PUBLICITAT

Les activitats d’estiu tenen com a principal objectiu promocionar l’activitat física tot combinant esport, oci, diversió i aprenentatge, tenint les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal El Fornàs com a centre neuràlgic

Paral·lelament, també ha començat l’activitat a la piscina per a nadons, on un parell de dies a la setmana es familiaritza l’infant al medi aquàtic aprofitant el lligam amb el pare o la mare com a eina afectiva. 

Finalment, per a les persones adultes i gent gran, a més a més de les activitats proposades per als abonats i les abonades, el Patronat d’Esports segueix oferint els tastets d’estiu a la gimnàstica hipopressiva i al Ioga Iyengar.

PUBLICITAT