Un any més torna el casal d’estiu municipal de Valls a l’Escola Pública Els Baltis de la mà dels joves monitors i monitores de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela (el Cau) i de l’Associació Trèvol, adreçat a tots els nens i nenes de la ciutat a partir de tres anys.

PUBLICITAT

Enguany, el casal s’allargarà fins a l’11 d’agost, per donar més facilitats a les famílies que ho puguin necessitar. Un any més, el casal és inclusiu per a infants i joves amb diversitat funcional, adaptant les activitats perquè tots els infants que hi participin les puguin realitzar.

El casal d’estiu treballa per projectes i es prepara perquè els xiquets i xiquetes s’ho passin d’allò més bé i al mateix temps estimular l’aprenentatge. Amb aquesta voluntat formativa, la Regidoria d’Educació i Política Lingüística ofereix la possibilitat de gaudir d’un seguit d’activitats pròpies de l’estiu com les activitats d’aigua, les sortides i el desenvolupament de projectes triats per als nens i nenes, tot centrat en l’educació i en el lleure i conduït per un equip de monitors i monitores amb anys d’experiència. L’horari del casal és de 9.00 a 13.00h, amb possibilitat d’ampliar-lo amb servei d’acollida de 8.00 a 9.00h i de 13.00 a 14.00h.

Com a novetat aquest any s’ha establert un import més popular i accessible a tothom i és més econòmic que anys anteriors. La quota és de 45 euros setmanals i a partir de la tercera setmana s’aplica un descompte. També es tenen en compte de forma individual les particularitats de cada família. 

PUBLICITAT