Tot a punt per a la 4a edició de l’Estiu Jove Alt Camp que oferirà una quarantena d’activitats lúdiques i gratuïtes pels joves de la comarca durant els mesos de juliol i agost. Un cop més, la iniciativa està impulsada per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Camp amb el suport de 17 ajuntaments i entitats juvenils.

PUBLICITAT

Entre les activitats hi ha propostes molt variades amb tallers d’il·lustració i art urbà, batucada, iniciació a la bateria, cuina, circ, ceràmica, observació de constel·lacions, festes de l’escuma, futbolins humans, futbol bombolla, escape rooms, inflables a la piscina, discoteques mòbils, rocòdroms inflables, entre altres.

A més, enguany destaca com a novetat la ‘Gimncana Ràndom’, que consistirà en diverses proves i reptes divertits pels carrers dels municipis.

PUBLICITAT