Foto: El Vallenc/ Francesc Fàbregas Gaya

La temporada 2023-2024 a la Superlliga Catalana tindrà cares noves a la UE Valls. Una de les quals és Jordi Prades, migcampista que afronta la segona etapa al conjunt de la capital de l’Alt Camp.

Foto: El Vallenc/ Francesc Fàbregas Gaya
PUBLICITAT

El migcampista tarragoní de 32 anys es retroba amb l’entitat blanc-i-vermella després de lluir la samarreta del Catllar durant les dues últimes temporades. Prades ja va tenir una primera experiència a Valls a mig curs 2020-2021 a 3a Divisió on va jugar 17 partits i anotar 5 gols.

Jordi Prades és el tercer fitxatge de la temporada després de les incorporacions de Marc Guasch i Ramon Nicolau.

En el capítol de renovacions, la UE Valls ha confirmat fins al moment la continuïtat d’Òscar Torre, Gerard Batista “Bati”, José Luis Ruiz, Hèctor Parrón, Èric Martí i Arnau Miró i Joel Coch. D’altra banda, s’han desvinculat de la plantilla  Xavi Samper, Aitor Serrano, Carles Roura “Kako”, Jordi Aumatell i Hugo Gómez.

PUBLICITAT