Tornen els cicles Juliol Circense i En Viu al claustre del Convent del Carme. L’aposta cultural vallenca d’estiu, que dona el tret de sortida el proper 11 de juliol, comptarà amb tres espectacles de circ i quatre actuacions musicals.

PUBLICITAT

El Juliol Circense és el cicle cultural d’estiu cogestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret. En aquesta edició els espectacles que pujaran a l’escenari del Claustre del Convent del Carme, a les 22 hores i amb accés lliure, són: Mice, de Martini & Manzani (11 de juliol); Wooooow!, de La Churry (12 de juliol), i La Diferent Orquestra (13 juliol).

Per altra banda, el Claustre del Convent del Carme també acollirà les propostes musicals del cicle En Viu, acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Tarragona, les nits del 18 al 21 de juliol, també a les 22 hores i amb accés lliure. Excepte l’espectacle del divendres que començarà a les 19 hores i s’haurà d’adquirir una entrada de 5 euros que també inclou un tast de vins. Els espectacles que s’hi desenvoluparan són: Carles Belda (18 de juliol); Marian Barahona & Will Galison & Frederico Vannini (19 de juliol); Cris Juanico (20 de juliol), i l’actuació d’Anna d’Ivori (21 de juliol). 

PUBLICITAT