El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó segueix amb el capítol d’altes i baixes de cara a la temporada 2023-2024 a la Lliga EBA. En les últimes hores, el conjunt de la capital de l’Alt Camp ha anunciat la marxa d’Adrià Trouvé.

PUBLICITAT

Trouvé, aler de 22 anys, ha estat tres temporades al CB Valls. En la darrera, ha sumat una mitjana de 23 minuts sobre la pista i un promig de 10 punts per partit. En aquesta etapa, s’ha caracteritzat per ser un jugador que ha ajudat a sumar punts des de la línia exterior.

A més d’aquesta baixa, els vallencs tampoc han aconseguit la renovació de David Loras i Raül Timoner. D’altra banda, Oriol Besora, Jordi Llagostera, Marcus Vinicius Toledo, Guillem Fàbregas, Oriol Mateu i Jordi Barberà sí que es mantindran a les ordres del tècnic Víctor Neila

Quant a nous fitxatges i, a falta de tancar alguna incorporació més, el CB Valls ha incorporat Roger Pérez, Gonzalo Baltà, Sisco Moreno i Óscar Ngomo.

PUBLICITAT