L’Assemblea Valls-Alt Camp renovarà el Secretariat  aquest divendres 7 de juliol, en l’assemblea que tindrà lloc de 7 a 8 del vespre al local de la plaça dels Alls.

PUBLICITAT

En la reunió es té previst de valorar el curs present, aprovar els comptes, escollir el nou Secretariat i acordar les línies de treball per al curs 2023-24.

El mateix dia de l’assemblea, però, l’entitat té previstes dues activitats més: abans, de 6 a 7, es repartiran des del local estelades per a qui vulgui penjar-ne als balcons, en el marc de la campanya “Hi som”, i després, de 8 a 9 del vespre, la plaça dels Alls serà l’escenari de l’espectacle poeticoteatral Hem escollit, protagonitzat per l’actor Òscar Intente, amb què l’ANC Valls clourà el cicle de conferències “Objectiu independència”.

El Secretariat de l’Assemblea Valls-Alt Camp està integrat per onze persones. Les actuals coordinadora, tresorera i secretària Teresa Guasch, Àgata Prats i Montse Vila, respectivament han exercit la seva responsabilitat durant quatre anys, que és el màxim que preveu el reglament de l’Assemblea, per la qual cosa cal escollir unes persones noves per a aquests càrrecs.

PUBLICITAT