Foto: Jonay González

El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó ha tancat el fitxatge de Raül Neila per al seu primer equip masculí de lliga EBA de cara a la temporada 2023-2024.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

Es tracta d’un jugador jove de 19 anys provinent del CB Salou, equip en el qual va gaudir d’alguns minuts la temporada passada a LEB Plata. 

Raül Neila juga preferentment d’escorta, fa 1, 88 metres d’alçada i és una de les joves promeses del bàsquet territorial, amb un futur molt prometedor. Pel que fa al seu joc, Neila destaca pel seu tir exterior i la seva capacitat per trobar espais per les seves assistències.

La nova incorporació del conjunt de la capital de l’Alt Camp va començar a jugar a bàsquet als equips base del TGN Bàsquet fins a cadet. Ja com a júnior va fer el salt al CB Salou, jugant a lliga EBA el curs 2021-2022, i participant també en les fases d’ascens a LEB Plata; categoria, aquesta, en la qual va debutar la passada temporada.

Amb aquesta incorporació, el CB Valls tanca la carpeta de fitxatges de la temporada 2023-2024. A més de Raül Neila, els blancs-i-vermells presenten les novetats d’Òscar Ngomo, Sisco Moreno, Gonzalo Baltà i Roger Pérez.

PUBLICITAT