La Colla Vella dels Xiquets de Valls pateix la primera caiguda de l’any durant la diada de la Festa Major dels Xiquets de Torredembarra el passat diumenge. En aquesta ocasió el 3de9 amb folre va quedar com a tan sols carregat durant la segona ronda. El cap de colla de la Vella, Manel Urbano, s’alegra que no han de lamentar cap lesió.

PUBLICITAT

Els de la camisa rosada van completar l’actuació amb el 2de8 amb folre, el 4de8 i el pilar de 6.

A plaça els van acompanyar els Castellers de Viladecans que van descarregar el 4de6, el 3de6 i el 3de6 amb el pilar i els Xiquets locals amb el 3de6 amb el pilar, el 4de6 amb el pilar i el 3de6.

Per un altre costat, la Colla Joves Xiquets de Valls va firmar una actuació sòlida durant la Festa Major de la Riera de Gaià. Els de la camisa vermella van descarregar el 3de8, el 4de8, el 5de7 i el pilar de 6. 

Pel seu costat, els Nois de la Torre van completar el 3de7, el 4de7 i el 4de6 amb el pilar i els Xiquets del Serrallo el 3de7, el 4de7 i el 4de6 amb el pilar.

PUBLICITAT