Els balcons de l’Ajuntament de Valls es tornen a obrir a les vallenques i vallencs que vulguin veure les diades castelleres que se celebren a la plaça del Blat. Aquest dilluns s’obren les inscripcions del sorteig per a les diades castelleres de Firagost del 2 d’agost i vigília de la Diada Nacional del 10 de setembre.

PUBLICITAT

El període d’inscripcions es mantindrà fins el 29 de juliol.   Hi poden participar totes les persones empadronades a Valls i cal ser major d’edat. Es poden formalitzar online ja que només cal omplir la sol·licitud que es podrà trobar al portal municipal https://participa.valls.cat. També es pot fer a través de l’Oficina d’Atenció a la Cituadania (OAC) de l’Ajuntament en l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 13 hores).

El sorteig entre totes les persones participants se celebrarà el dijous 27 de juliol. En total, se sortejaran quatre invitacions dobles per a cadascuna de les 2 actuacions castelleres. Les persones guanyadores es donaran a conèixer mitjançant la publicació dels números facilitats en el moment de formalitzar la sol·licitud o inscripció, a la pàgina web www.valls.cat, a les xarxes socials municipals, als mitjans de comunicació i també es comunicarà telefònicament.

PUBLICITAT