L’Assemblea Valls-Alt Camp va dur a terme aquest divendres, 7 de juliol, l’assemblea de final de curs al local de la plaça dels Alls, on entre altres punts va renovar el secretariat local i va aprovar el pla de treball per al 2023-24.

PUBLICITAT

En el primer punt, es van escollir els tres nous càrrecs de l’entitat, que són Candela Batet com a coordinadora, Mar Bigorra com a tresorera i Teresa Maria Sanahuja com a secretària. Totes tres substituiran respectivament Teresa Guasch, Àgata Prats i Montse Vila, que han esgotat els quatre anys que preveu el reglament. En el secretariat també hi participaran com a vocals Mònica Batalla, Jordi de Bofarull, Josep Maria Domènech, Joan Guasch, Teresa Guasch, Mamen Milian, Àgata Prats i Montse Vila

En aquesta mateixa assemblea es va presentar i aprovar el pla de treball de l’ANC Valls-Alt Camp per al curs 2023-24. El document es proposa 5 objectius i 12 actuacions, com consolidar el cicle de xerrades “Objectiu independència” i altres activitats (club de lectura política, ruta històrica independentista per Valls…), fer el seguiment de l’acció municipal en relació amb les propostes del Fòrum Municipalista que els partits van incorporar als programes electorals, o facilitar la participació ciutadana en les mobilitzacions independentistes.

La reunió també va servir per valorar el curs que s’acaba, aprovar els comptes i debatre sobre la situació política i les properes eleccions. La jornada es va tancar amb l’espectacle poeticoteatral Hem escollit, de l’actor Òscar Intente, que va tenir lloc a la plaça dels Alls.

PUBLICITAT