La sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs ha estat l’escenari aquest dilluns 10 de juliol de l’acte de lliurament de premis de Recerca Jove “Josefina Cardó”, corresponents a l’apartat de Treballs de Recerca.

PUBLICITAT

El primer premi se l’ha endut Laia Martínez de l’IES Narcís Oller amb el treball “L’aiguardent de Valls els segles XIX i XX, mentre que el segon l’ha guanyat Adai Niubó amb l’obra “Història del Club d’Escacs de Valls”

En la present convocatòria, s’han pogut presentar els treballs de recerca de segon de Batxillerat que han focalitzat la investigació en qualsevol temàtica de l’àmbit social o humanístic referent a Valls i la comarca de l’Alt Camp

Els Premis de Recerca Jove “Josefina Cardó” compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, de la Universitat Rovira i Virgili i de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT