El primer equip femení del Club Bàsquet Valls ha rebut la confirmació de la Federació Catalana de Bàsquet que la temporada 2023-2024 jugarà a Copa Catalunya.

PUBLICITAT

L’òrgan federatiu ha tingut en compte diversos factors per acceptar la petició del club de la capital de l’Alt Camp que, des que va finalitzar aquesta última temporada i de manera intensa i molt discreta, ha estat treballant per fer realitat el que era un objectiu tant per la directiva com per l’equip tècnic.

Per al CB Valls sempre ha estat una prioritat el bàsquet femení. De fet, el primer equip femení és considerat un històric de la competició basquetbolística catalana. Amb tot, amb una renovació total de la plantilla, amb tota una generació de jugadores que deixaven el bàsquet, la temporada 2021-2022 el CB Valls femení va acabar baixant a Primera Categoria Catalana.

La temporada 2022-2023, el CB Valls iniciava un renovat projecte a mitjà termini, amb algunes poques jugadores veteranes i moltes altres de molt joves. I també amb l’Albert del Rey a la banqueta.

Però el cert és que el resultat de tota aquesta combinació ha donat un resultat molt superior a l’esperat; amb un CB Valls DIC que en el primer any dels grans canvis ha anat de menys a més, fent un final de lliga 2022/2023 excel·lent.

Per la història del club, pel treball, pel talent de les jugadores i tècnics i per ser un nou projecte consolidat en un temps rècord, la temporada vinent tornarà a veure el primer equip femení del CB Valls jugant a Copa Catalunya, per continuar creixent amb l’elit del bàsquet femení català.

PUBLICITAT