La programació del cicle cultural d’estiu Juliol Circense cogestionat per l’Ajuntament de Valls i els creadors locals de la companyia Passabarret comença aquest dimarts, a les 22 hores, al Convent del Carme amb l’espectacle Absurd de la companyia Circ Vermut.

PUBLICITAT

Es tracta d’una proposta amb una gran varietat de tècniques de circ, ritme de carrer i molt d’humor. La bicicleta acrobàtica, la roda cyr amb patins i el rul·lo d’equilibri, són algunes de les tècniques que conformen el show i que faran delícies de petits i grans.

L’humor absurd té un gran protagonisme en l’espectacle combinant moments amb un alt nivell de tècnica de circ, personatges estrafolaris i escenes desastroses de casos que faran que la riallada estigui assegurada.

Més enllà d’aquesta actuació, el Juliol Circense de la capital de l’Alt Camp té previstos espectacles els dies 12 i 13 de juliol.

PUBLICITAT